VERKOCHT - Beversestraat 7-9 Cuijk

  • nabij A73
  • totaal 14.415 m²
  • gelegen in industriegebied

Bouwperceel ten behoeve van de ontwikkeling van een warehouse of productiebedrijf.

Het bedrijventerrein De Beijerd en 't Riet ligt op een steenworp afstand van het centrum, aan de autosnelweg A73, die Nijmegen rechtstreeks verbindt met Venlo en die een directe aansluiting heeft met de autosnelweg A77 naar Duitsland.

De nieuwe noord-zuidroute op De Beijerd en 't Riet leidt u regelrecht naar de autosnelweg. Direct naast dit bedrijventerrein ligt het NS-station.

De Beijerd en 't Riet biedt ruimte aan handels-, nijverheids- en industriebedrijven van uiteenlopende aard. Daarnaast vindt u er ambachtelijke en dienstverlenende bedrijven.

Download brochure Neem met ons contact op

Oppervlakte en prijs bouwperceel Cuijk

Bouwperceel
Perceelgrootte  14.415 m²

Koopsom  € 80,00 per m² exclusief btw kosten koper 

Opleveringsniveau

Bestemming

Volgens het vigerende bestemmingsplan bedrijventerrein Cuijk vastgesteld op 16-12-2013 heeft het perceel de bestemming bedrijventerrein en is het bestemd voor industriële en ambachtelijke activiteiten voor zover benoemd in Bijlage 2 'Staat van Bedrijfsactiviteiten - bedrijventerrein' en Bijlage 3 'Staat van Bedrijfsactiviteiten - opslag' en uitsluitend: activiteiten uit de categorieën 2 tot en met 3.2 ter plaatse van de aanduiding 'bedrijf tot en met categorie 3.2.’.

Glasvezel

Beschikbaar in onderhavige straat.

© 2024
Created by