Dirk Hartogweg 14 Venlo

  • nabij snelweg A67 en A73
  •  totaal 22.317 m²
  •  gelegen in industriegebied

Prologis Park Venlo is een modern logistiek platform gelegen in Trade Port WestVenlo is een uitstekende uitvalsbasis voor bedrijven in alle sectoren vanwege de dynamische woonomgeving en voorbeeldige infrastructuur. Deze omvatten moderne en goed uitgeruste bedrijventerreinen, uitstekende spoor- en wegverbindingen en strategische spoor- en binnenvaartterminals.
Het park is strategisch gelegen tussen drie stedelijke clusters: de Randstad in het westen van Nederland, de 'zustersteden' Antwerpen-Brussel en de stedengordel in Noordrijn-Westfalen met 18 miljoen inwoners.

Het warehouse heeft een totale grootte van circa 22.317 m², verdeeld over 5 units. De units zijn te huur vanaf 4.074 m². Unit 4 en 5 zijn verhuurd.

Neem met ons contact op

Bestemming

Volgens het vigerende bestemmingsplan Trade Port West-Oost, vastgesteld op 21-2-2010, heeft het perceel de bestemming bedrijventerrein en is het bestemd voor uitsluitend bedrijven die zich richten op (grootschalige) logistieke bedrijvigheid.

Bebouwingspercentage

Van de kavel mag maximaal 60% worden bebouwd. Onder voorwaarden kan bij omgevingsvergunning worden toegestaan dat het bebouwingspercentage maximaal 75% van het bouwperceel mag bedragen.

 Bouwhoogtes

De bouwhoogte van een gebouw mag tot een afstand van 5 meter achter de voorgevel rooilijn niet meer bedragen dan 10 meter; daarbuiten mag de bouwhoogte van een gebouw niet meer bedragen dan 15 meter.

Onder voorwaarden kan bij omgevingsvergunning worden toegestaan dat de bouwhoogte van gebouwen maximaal 30 m¹ mag bedragen. Het uitgebreide bestemmingsplan kan op verzoek worden toegestuurd.

Voorzieningen

Bouwrijpe grond.

Glasvezel

Realiseerbaar onder voorbehoud.

 

© 2023
Created by