DC of warehouse te koop Nederland

Warehouse te koop Nederland. Zoekt u een locatie voor uw logistieke onderneming? Nederland is door de ligging aan de Noordzee en het omvangrijke Europese achterland geschikt voor de vestiging van uw DC, magazijn of warehouse. Voor iedereen die in Nederland een magazijn, warehouse of DC zou willen kopen zijn er altijd mogelijkheden. Nederland kent diverse gebieden waar concentraties van logistieke ondernemingen gevestigd zijn. Indien u een warehouse, bedrijfshal geschikt voor logistieke doeleinden of DC wil kopen, dan geeft deze pagina u wat extra informatie.

Warehouses te koop Nederland

Nederland staat internationaal bekend als een doorvoerland van goederen die aankomen op onder andere de zeehaven van Rotterdam en de luchthaven van Amsterdam (Schiphol) en via diverse binnenlandse warehouses en DC’s naar Oost- en Centraal Europa worden vervoerd. Dit zorgt voor ruimte en daardoor zijn er warehouses te koop in Nederland. Door deze unieke positie zijn er dan ook vele regio’s in ontwikkeling op het gebied van logistiek.

Op deze logistieke hotspots in Nederland zijn naast magazijnen, DC’s en warehouses ook soms rail- en barge terminals gesitueerd. Belangrijke landen zijn Duitsland, België, Polen, Oostenrijk, Zwitserland en Frankrijk.

Bekijk het aanbod

<p>Warehouse kopen Venlo</p>

De logistics hotspot Venlo-Venray kan als een van de belangrijkste van Nederland worden gezien. Hier zijn ook warehouses, magazijnen of distributiecentra te koop. Naast Venlo-Venray zijn in de provincie Limburg ook logistieke gebieden te noemen zoals Holtum-Noord in Born en Kampershoek in Weert en Businesspark in Sint Joost in Midden-Limburg.

DC huren of warehouse Kopen

Warehouse of DC kopen Nederland

Onze bedrijfsmakelaars zijn bekend met alle gebieden in Limburg en kunnen u adviseren over de juiste locatie voor uw logistieke bedrijf en over marktconforme koopprijzen. wanneer u zou overwegen uw logistieke onderneming in Nederland te willen huisvesten en een warehouse, DC of magazijn te koop zoekt kunt u zich laten adviseren door onze bedrijfsmakelaars.

Warehouse Nederland te koop

Bij het kopen van een warehouse of DC zijn ook vaak andere thema’s van belang om u te ondersteunen bij het succesvol vestigen van uw bedrijf in Nederland. Onze bedrijfsmakelaars kunnen u van dienst zijn met subsidies, financiering, fiscale aangelegenheden of woningen voor uw werknemers. Het vinden van werknemers is altijd een belangrijk aspect. Naast het kopen van een warehouse of DC in Nederland kunnen onze bedrijfsmakelaars u ook helpen met deze onderwerpen.

Bekijk het aanbod

<p>Distributie centrum kopen</p>

Distributiecenter kopen in Nederland

Wanneer het gaat om overslag van goederen, is een distributiecenter wat u zoekt. Grote bedrijfshallen gericht op één doel: uw goederen van A naar B krijgen. De distributiecentra in Nederland maken een flinke groei door. Neem als voorbeeld Venlo. In de logistieke hotspot van Nederland vindt u vele distributiecentra en er staat met regelmaat een distributiecentrum te huur in Venlo. Benieuwd naar de mogelijkheden van een distributiecentrum in Venlo? Laat u adviseren door Warehouser Consultants.

© 2024
Created by