Warehouses
te huur

Nederland - Limburg

WareHouser Consultants

WareHouser Consultants is dé aanbieder van logistiek vastgoed, warehouses en distributiecentra in de provincie Limburg. WareHouser Consultants, gevestigd in Venlo, is uw partner in de zoektocht naar de juiste logistieke vastgoedoplossing. Wij helpen u niet alleen graag met uw DC of warehouse, maar ook met de meest gedetailleerde regionale informatie op het gebied van onder andere de arbeidsmarkt, huisvestingseisen, huurprijzen en subsidies. Wij kunnen u tevens rechtstreeks in contact brengen met de juiste medewerkers bij gemeentes en Provincie Limburg op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau.

Wij zijn WareHouser Consultants

Logistiek vastgoed en warehouses te huur

Heierkerkweg Venlo

Een nieuw te ontwikkelen, hoogwaardig distributiecentrum met kantoren. Het object is gelegen op een zichtlocatie aan de A73, op Brightlands Campus Greenport Venlo.
Meer informatie

  • nabij A73
  • totaal 14.665 m²
  • gelegen in industriegebied

LJ Costerstraat 28-30a Venlo

Dit state of the art warehouse van circa 10.530 m² (b.v.o.) is centraal gelegen op bedrijventerrein Noorderpoort (voorheen de Veegtes) in Venlo, op de kruising tussen de Laurens Janszoon Costerstraat...
Meer informatie
  • nabij A67
  • totaal 10.530 m²
  • gelegen in industriegebied

Venlo-Venray dé logistieke hotspot

Limburg ligt strategisch gunstig ten opzichte van de grote Europese consumentenmarkt en heeft ook een zeer goede verbinding met belangrijke havens als Rotterdam en Antwerpen. De vliegvelden van Düsseldorf, Maastricht-Aachen en Eindhoven zijn binnen 45 minuten bereikbaar. De logistieke hotspot Venlo-Venray is sinds 2005 al negen keer tot belangrijkste logistieke hotspot van Nederland uitgeroepen. De komende tijd wordt de bestaande infra, waaronder rail en barge terminals, verder uitgebreid. Venlo huisvest in 2020 de grootste inland railterminal van Nederland.

Meer over logistieke hotspot

Warehouse en DC

Bent u op zoek naar een warehouse of DC in Limburg? Naast het bieden van de juiste huisvesting, kunnen we u helpen op het gebied van financiering, fiscaliteit, subsidies, arbeidsmarkt en woonruimte. Wij beschikken over een zeer uitgebreid netwerk in de regio en werken samen met een aantal geselecteerde partners om uw bedrijf zo goed mogelijk op weg te helpen in de logistieke hotspots van Limburg.

Meer weten?

<p>Warehouse kopen</p>

Smart people. Great solutions.

© 2023
Created by