Warehouse of DC te koop Venlo

Warehouse te koop Venlo. Zoekt u een locatie voor uw logistieke bedrijf? Op de bedrijventerreinen in Venlo zijn voldoende mogelijkheden. Voor ieder bedrijf is een warehouse of magazijn te vinden in Venlo. Overweegt u een warehouse of magazijn te kopen, dan geeft deze pagina u wat extra informatie.

Warehouses te koop Venlo

De ‘logistics’ hotspot Venlo-Venray is sinds 2005 al negen keer tot belangrijkste logistieke hotspot van Nederland uitgeroepen. Door u in de regio Venlo-Venray te vestigen bent u verzekert van een optimale logistieke omgeving.

De voor ‘logistics’ belangrijkste bedrijventerreinen in Venlo zijn Trade Port West en Trade Port Noord. Op Trade Port West Venlo is vanaf de jaren negentig de eerste concentratie aan warehouses en DC’s ontstaan. Zoekt u een kleiner warehouse of magazijn met een aantrekkelijke huurprijs op korte afstand van de A67, dan is dit gebied een prima alternatief.

Bekijk het aanbod

<p>Warehouses te koop Venlo</p>

Op Trade Port Noord Venlo kunt u terecht voor de koop van een grootschalig en modern warehouse, magazijn of DC. Dit gebied ligt centraal tussen de A73 en A67. Op de overige bedrijventerreinen Venlo liggen ook nog diverse warehouses of DC’s. Zoekt u een geconditioneerde bedrijfshal, dan zijn er ook diverse mogelijkheden zoals het kopen van een warehouse op Fresh Park Venlo.

DC of warehouse kopen

Overweegt u in Venlo een magazijn, warehouse of DC te kopen dan kunnen onze bedrijfsmakelaars u adviseren in uw zoektocht. Onze bedrijfsmakelaars kunnen u ondersteunen in de locatie keuze en adviseren over marktconforme koopprijzen in de regio Venlo. Zo start uw logistiek in Venlo met een degelijk distributiecentrum in Venlo.

Warehouse te huur Venlo

Los van het vinden van het juiste warehouse, DC of magazijn in Venlo, zijn ook andere thema’s van belang om u verder te helpen bij het vestigen van uw bedrijf in Venlo. Te denken valt aan een financiering, subsidie, fiscale zaken, huisvesting voor uw werknemers of het vinden van personeel. Onze bedrijfsmakelaars en hun uitgebreid netwerk kunnen u naast het vinden van een warehouse of DC in Venlo ook van dienst zijn bij de hiervoor genoemde thema’s.

Bekijk het aanbod

<p>DC of Warehouse kopen</p>

Distributiecenter kopen in Venlo

Wanneer het gaat om overslag van goederen, is een distributiecenter wat u zoekt. Grote bedrijfshallen gericht op één doel: uw goederen van A naar B krijgen. Het aantal distributiecentra in Venlo maken een flinke groei door. In de logistieke hotspot van Nederland vindt u vele distributiecentra en er staat met regelmaat een distributiecentrum te huur in Venlo. Benieuwd naar de mogelijkheden van een distributiecentrum in Venlo? Laat u adviseren door Warehouser Consultants.

© 2024
Created by