Warehouses & Distributiecentra

WareHouser Consultants beschikt over een uitgebreid netwerk om voor u een passende oplossing te bieden op het gebied van logistiek onroerend goed, financiering, woonruimte, fiscaliteit en subsidies. Naast een passende huisvesting voor uw logistieke bedrijf (warehouse of DC) zijn ook andere zaken van groot belang, zoals gekwalificeerd personeel, goede woonruimte en een juiste fiscale en financiële structurering.

Wij zijn de partner voor ‘one stop shopping logistics’. Wij beschikken over uitstekende contacten met Provincie Limburg, ontwikkelingsmaatschappij LIOF, gemeenten, onderwijsinstellingen (Fontys Hogescholen, HAS green academy en Universiteit Maastricht), ontwikkelaars, beleggers, accountants en belastingadviseurs en brancheorganisaties in de logistieke sector. Wij kennen de regio als geen ander en kunnen u snel van dienst zijn. 

Koop, huur of lease een magazijn in Venlo

Wanneer u op zoek bent naar een magazijn om te kopen, te huren of te leasen in het zuidelijke deel van Nederland (Limburg), dan is Venlo de plaats die u zoekt. Met haar strategische positie, connecties met de havens van Rotterdam en Antwerpen, en de vliegvelden van Düsseldorf, Maastricht-Aachen en Eindhoven, biedt Venlo een optimale positie om de grote Europese consumentenmarkt te betreden. De regio Venlo-Venray is sinds 2005 niet voor niks al negen keer tot belangrijkste logistieke hotspot van Nederland uitgeroepen. 

Bekijk het aanbod

Distributiecentrum Venlo

U bent op zoek naar een distributiecentrum in Europa? Dan is Venlo de logistieke hotspot waar u naar zoekt! Na Rotterdam en Amsterdam is Venlo een van de grootste logistieke hotspots van Nederland. Venlo biedt een ideale connectie met de snelwegen in alle richtingen, heeft haar eigen haven aan de Maas en is verbonden met verschillende vliegvelden. Wilt u een DC huren, DC kopen of DC leasen, dan is Venlo de hotspot die past bij uw eisen. Ook steeds meer buitenlandse bedrijven kiezen er vanwege de brexit voor om naar Nederland te komen. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van distributiecentra? 

Bekijk het aanbod

© 2024
Created by